Dornish Wine logo

Geboren in een familie van wijnmakers en -fanaten én grote fan van de befaamde “Game of Thrones”-serie, droomde Thibaut Bardet om een wijn van zijn favoriete serie te kunnen proeven. Hij onderzocht de wijnen uit de serie grondig en nam de beschreven karakteristieken en eigenschappen stevig onder de loep.

Met zijn vader ging hij aan de slag. Vele technieken en blends passeerden de revue, alvorens zij tot de definitieve Dornish Wine met zijn specifieke smaken en aroma’s zouden komen. Voor de Imp’s Delight gingen zij zelfs nog een stap verder en werden enkel pure, traditionele vinificatietechnieken gebruikt, zonder toevoeging van sulfiet, om zoveel mogelijk aan het imago van de reeks te voldoen. Ook de specifieke vorm van de fles, het etiket en de wassen afsluiting zijn zo authentiek mogelijke weerspiegeld en zouden zo recht uit Game of Thrones kunnen komen. De Merlot-druif speelt de hoofdrol.

De wijnen vallen onder de appellaties “Côtes de Bordeaux Castillon" en het wereldberoemde "Saint-Emilion”. De jarenlange ervaring van Vignobles Bardet staat garant voor topwijnen uit deze regio’s! Eén voor één exceptionele wijnen.

"Only close friends can drink them … So have a drink with us!"

Tyrion Lannister van Game of Thrones